Receptas / Labutis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
56 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 27 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.350 | 95.5 | |
CaraHell | 25.0 | 0.200 | 3.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 1.5 | |
6.650 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 2206: Bavarian Lager | 200.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
~65C-90min
~65C-90min