Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
56 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. balandžio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 27 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
29
EBC:
10
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.350
CaraHell 25.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.100
      6.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.9 5 50
Columbus 15.9 5 30
Citra 13.8 10 15
Citra 13.8 10 5
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 2206: Bavarian Lager 200.0 75

Pastabos

Salinimas:
~65C-90min
Prisijungę aludariai