Receptas / Trisdešimtmečio
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST „Vienna“ salyklas | 7.0 | 4.000 | 49.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 37.0 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 12.3 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.100 | 1.2 | |
8.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 5.0 | 40 | 70 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 20 | 20 | |
Centennial | 9.0 | 5 | 5 | |
Kalendra | 1.0 | 5 | 5 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |