Receptas / Kvietinis vasarai
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Halcyon Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 47.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.500 | 41.2 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 5.9 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 0.500 | 5.9 | |
8.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 4.7 | 35 | 60 | |
Cascade (New Zealand) | 7.0 | 30 | 15 | |
Džiovintos apelsinų žievelės | 1.0 | 30 | 7 | |
95 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 20.0 | 80 |