Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 10 d.

Parametrai

OG:
1.104
FG:
1.016
ABV:
11.6 %
IBU:
241
EBC:
34
IBU/OG:
2.32
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.750
BEST Caramel Malt dark I salyklas 90.1 0.200
Konditerinis cukrus (rudas) 425.3 0.150
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.050
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
T'n'T 12.9 100 60
T'n'T 12.9 25 60
T'n'T 12.9 25 9
Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos 0.0 15 0
T'n'T 12.9 50 0
      215  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M44 U.S. West Coast 5.0 85

Pastabos

Salinimas:
~66-55°C - 345 min. + 4g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 84˚C
Išviso 390 min.
pH ~ 5,3

Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C
Prisijungę aludariai