Receptas / T'n'T apyniuotis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 10 d.
Parametrai
OG:
1.104
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
11.6 %
|
|
IBU:
241
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
2.32
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.750 | 92.2 | |
BEST Caramel Malt dark I salyklas | 90.1 | 0.200 | 3.9 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 425.3 | 0.150 | 2.9 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.050 | 1.0 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
T'n'T | 12.9 | 100 | 60 | |
T'n'T | 12.9 | 25 | 60 | |
T'n'T | 12.9 | 25 | 9 | |
Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos | 0.0 | 15 | 0 | |
T'n'T | 12.9 | 50 | 0 | |
215 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M44 U.S. West Coast | 5.0 | 85 |
Pastabos
Salinimas:
~66-55°C - 345 min. + 4g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 84˚C
Išviso 390 min.
pH ~ 5,3
Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C
~66-55°C - 345 min. + 4g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 84˚C
Išviso 390 min.
pH ~ 5,3
Prieš verdant: G = 1,088 V = 13,0 l
Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C