Receptas / Ketvirtas virimas (prijungiu salyklą)
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 15 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 1.700 | 77.3 | |
Miuncheno salyklas | 20.0 | 0.500 | 22.7 | |
2.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 6 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 6 | 10 | |
12 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew S-04 | 11.0 | 69 |
Pastabos
Traiškytas salyklas bus mirkomas ~70laipsnių vandeny 60min.