Receptas / Vasaros porteris
Informacija
Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 13 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
53
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 11.000 | 84.6 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.000 | 7.7 | |
Special B | 400.3 | 0.500 | 3.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.500 | 3.8 | |
13.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 11.4 | 40 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.4 | 20 | 15 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.4 | 20 | 5 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Siek tiek sausokas, puikaus kuno porteriukas.