Receptas / Smoke on the peas
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 29 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
40
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 2.000 | 38.1 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 2.000 | 38.1 | |
Žirniai | 3.0 | 0.750 | 14.3 | |
Special B | 400.3 | 0.250 | 4.8 | |
CaraHell | 25.0 | 0.250 | 4.8 | |
5.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.0 | 30 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 20 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 15 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
konung
2011 m. Rugsėjo 19 d.Beje pats tas rūkyto kiekis mano skoniui.