Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 20 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.2 %
IBU:
18
EBC:
42
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas "Savas alus" (šviesus) 15.0 3.400
Tipple Pale Ale 6.0 0.500
Special B 400.3 0.500
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 20 20
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 73

Pastabos

salinau salyklus 65 C 1h
mieles rehidratavau.

Komentarai

  • AntaKalnietis

    2014 m. Gegužės 19 d.
    O apynių kartinimui nedėsi?
  • vikingas

    2014 m. Gegužės 20 d.
    Užsikartins ir taip ibu 17 gaunasi o man pagal kartumą pats tas
  • vikingas

    2014 m. Birželio 19 d.
    šiaip geriant toks lyg be skonio būtų bet po marinuotos žuvies užsigėrus išryškėjo visi citros skoniai žodžiu labai skanus buvo
  • vikingas

    2014 m. Birželio 20 d.
    nemėgstu kartaus alaus aišku kitą syk virdamas biški kartumui daugiau idėsiu :)
Prisijungę aludariai