Receptas / sviesus elis
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 20 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 1 d.
Parametrai
OG:
1.047
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.200 | 88.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.100 | 1.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.100 | 1.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 1.7 | |
5.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 40 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 20 | 30 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 20 | 15 | |
Cascade (U.S.) | 5.0 | 20 | 0 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 79 |
Pastabos
vanduo
50/50 ro/siauliu krano
2g CaCl i salinima, 3g i tekinima ir 100 g rūgštaus
turetu but subalansuotas , nei salyklinis nei apyninis
protein rest ~50C-15min
~66C-90min.
tekinimas ~80C
50/50 ro/siauliu krano
2g CaCl i salinima, 3g i tekinima ir 100 g rūgštaus
turetu but subalansuotas , nei salyklinis nei apyninis
protein rest ~50C-15min
~66C-90min.
tekinimas ~80C
aivan
2014 m. Birželio 8 d.vasarai tiks.
bet ne mano skonio...nors tai nereiske, kad blogas;)