Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.008
ABV:
5.7 %
IBU:
19
EBC:
7
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.800
Miuncheno salyklas 15.0 0.320
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.180
Cukrus 0.0 0.120
      4.420

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.1 11 60
Cascade (U.S.) 5.0 10 15
Cascade (U.S.) 5.0 10 5
      31  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56), naudotos 1 kartą 200.0 84

Pastabos

Uzmaisymas: hidromodulis 1:3,5
Salinimas:
45 - 5min.
55 - 5min.
64-63 - 50min.
73C - 30min.
78C - 10min. ir tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Paskutinė porcija apyniu dedama atvesinant misa.
Burbuliavimas baigėsi - 2014 06 02, perpylimas į kitą fermenterį - 2014 06 03
Pilstymas - 2014 06 05

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai