Receptas / Sky abė v3
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 50.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 50.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.8 | 6 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 10 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 5 | 30 | |
Willamette | 5.8 | 6 | 30 | |
Kalendra | 1.0 | 10 | 15 | |
Curacao | 1.0 | 15 | 15 | |
Willamette | 5.8 | 6 | 10 | |
58 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 82 |
Pastabos
Receptas pagal aludarį vapas "abė v2"
1 val. 20 min. 65-67C temperatūroje.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CX2PZH8
1 val. 20 min. 65-67C temperatūroje.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CX2PZH8