Receptas / '49'Belgijos kaimo
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 31 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.000 | 87.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.300 | 5.2 | |
CaraRed | 40.0 | 0.300 | 5.2 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.150 | 2.6 | |
5.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Mittelfruh | 4.2 | 35 | 60 | |
Saaz (Czech) | 6.1 | 30 | 15 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 75 |
Pastabos
Šiek tiek modifikuotas savasalus.lt receptas pagal turimas atsargas
1 arbat. šaukštelis kardamono/
1 arbat. šaukštelis apelsino žievelių/
1 arbat. šaukštelis kalendros/
Visas šias medžiagas sudėkite likus 15 min. iki virimo.
1 arbat. šaukštelis kardamono/
1 arbat. šaukštelis apelsino žievelių/
1 arbat. šaukštelis kalendros/
Visas šias medžiagas sudėkite likus 15 min. iki virimo.