Informacija

Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. gegužės 31 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 19 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.012
ABV:
4.2 %
IBU:
52
EBC:
26
IBU/OG:
1.20
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vienos salyklas 7.0 1.900
Miežių salyklas (Čekija) 3.0 0.820
CaraCrystal 120.1 0.300
Aroma 150.1 0.200
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.180
CaraRed 40.0 0.130
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      3.630

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 13.6 5 300
Summit 15.8 5 60
Summit 15.8 5 50
Summit 15.8 5 40
Columbus 13.6 5 20
Columbus 13.6 5 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 7.0 73

Pastabos

Papildomai 4g - airiškos kerpenos (18min)
Salinimas:
60C - 20min
67-68C - 60min

Tekinimas:
78-70C

---
2014-06-08
Antrinė: FG 1012
Prisijungę aludariai