Receptas / Draugų
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugpjūčio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 20 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 64 |
Pastabos
S.Ma.S.H.
Salinimas:
50-53C - 30min
65-67C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
Salinimas:
50-53C - 30min
65-67C - 60min
Virti 60min
5gr Airiškos kerpenos - 15min
Naminis
2011 m. Lapkričio 11 d.Evaldas
2011 m. Lapkričio 11 d.konung
2011 m. Lapkričio 11 d.Dainius
2011 m. Gruodžio 6 d.VAVS'om užkelta laba iaukšta kartelė.
Ovidijus
2017 m. Rugsėjo 19 d.