Receptas / Random π
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 4 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.62
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale Ale | 6.0 | 4.250 | 77.3 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 0.500 | 9.1 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 9.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.250 | 4.5 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (German) | 6.0 | 30 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 40 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 20 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 73 |
Pastabos
Salinimas: 65C, 1 val.
Tekinimas: batch sparging
Iki virimo pabaigos likus 15 min - 6 g airiškos kerpenos.
Pirminė fermentacija 7 dienos
Antrinė fermentacija 7 dienos
Tekinimas: batch sparging
Iki virimo pabaigos likus 15 min - 6 g airiškos kerpenos.
Pirminė fermentacija 7 dienos
Antrinė fermentacija 7 dienos