Receptas / Kamino plytų
Informacija
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.030
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
26
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 26.7 | |
BEST Rūkytas salyklas | 6.0 | 2.000 | 26.7 | |
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') | 15.0 | 2.000 | 26.7 | |
CaraAmber | 60.0 | 1.500 | 20.0 | |
7.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 48 |