Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 15 d.

Parametrai

OG:
1.109
FG:
1.029
ABV:
10.4 %
IBU:
15
EBC:
12
IBU/OG:
0.13
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
Bazinis salyklas 3.0 2.100
Bazinis salyklas 3.0 2.100
      14.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.8 20 60
Saaz (Czech) 2.3 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 12.0 73

Pastabos

Airiška kerpena 5gr.

Komentarai

  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Kas ne taip? negali būt tas alus tos rūšies, kas ne taip?
  • Vytenis

    2014 m. Birželio 6 d.
    T-58 virsutines fermentacijos mieles.
  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Sorry, visą rytą galvojau kas ne taip, tos t58 kiša koją antrą kartą ,jau buvau į kvietinio receptą įdėjęs,nors turėjau wb06, dabar gavau siuntinį žiūriu guli S-23 mielės, galvoju-tai va ką Maistra turėjo galvoj, aš kažkaip įsivaizdavau, kad jas ir įdėjau į receptą. Ačių už naujokų priežiūrą.
  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Rūsyje 12.5 laipsnio šiai dienai, rusys 40m2, galiu dar daug fermenterių sutalpint. Pabandysiu kas išeis.
  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Bet ant pakelio rašo 11-15 laipsnių 23g. mielių, gal kas galit pasakyt ar užteks 11,5g ,tiek tik turiu, gal kas iš patirties žinot,jau pradėjau virt, žioplys iš anksto nepaskaičiau instrukcijos.
Prisijungę aludariai