Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 15 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.015
ABV:
5.2 %
IBU:
24
EBC:
8
IBU/OG:
0.44
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
Bazinis salyklas 3.0 2.100
      7.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.8 20 60
Saaz (Czech) 2.3 20 15
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager S-23 12.0 73

Pastabos

Airiška kerpena 5gr.

Komentarai

  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Kas ne taip? negali būt tas alus tos rūšies, kas ne taip?
  • Vytenis

    2014 m. Birželio 6 d.
    T-58 virsutines fermentacijos mieles.
  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Sorry, visą rytą galvojau kas ne taip, tos t58 kiša koją antrą kartą ,jau buvau į kvietinio receptą įdėjęs,nors turėjau wb06, dabar gavau siuntinį žiūriu guli S-23 mielės, galvoju-tai va ką Maistra turėjo galvoj, aš kažkaip įsivaizdavau, kad jas ir įdėjau į receptą. Ačių už naujokų priežiūrą.
  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Rūsyje 12.5 laipsnio šiai dienai, rusys 40m2, galiu dar daug fermenterių sutalpint. Pabandysiu kas išeis.
  • emka

    2014 m. Birželio 6 d.
    Bet ant pakelio rašo 11-15 laipsnių 23g. mielių, gal kas galit pasakyt ar užteks 11,5g ,tiek tik turiu, gal kas iš patirties žinot,jau pradėjau virt, žioplys iš anksto nepaskaičiau instrukcijos.
Prisijungę aludariai