Receptas / kvietis guobalynui
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
47 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 12 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 44.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 44.4 | |
Abbey | 45.0 | 0.500 | 11.1 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 15 | 60 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
curacao 15 gr, apelsino, greipfrukto, poros mandarinu žievės džiovintos, mėta iš kiemo 1 vnt, 10 min iki virimo pabaigos.
Guobalynas 2014
2014 m. birželio 22 d.