Receptas / Citrelis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 4 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.300 | 84.1 | |
Amber | 50.0 | 0.500 | 7.9 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.300 | 4.8 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 3.2 | |
6.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 200.0 | 66 |
Pastabos
10min-56C
90min-66C
15min-78C
tekinama 85C vandeniu
Fermentacijos aplinka +16C
90min-66C
15min-78C
tekinama 85C vandeniu
Fermentacijos aplinka +16C