Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 4 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.021
ABV:
5.5 %
IBU:
36
EBC:
16
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.300
Amber 50.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.300
CaraAmber 60.0 0.200
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.8 7 60
Citra 13.8 8 40
Citra 13.8 10 20
Citra 13.8 10 5
Citra 13.8 10 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 200.0 66

Pastabos

10min-56C
90min-66C
15min-78C
tekinama 85C vandeniu
Fermentacijos aplinka +16C
Prisijungę aludariai