Receptas / Refrešas
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 18 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.88
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.250 | 85.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.500 | 10.0 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.250 | 5.0 | |
5.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 76 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.2
(1 balsas)
7.2
Lengvas ir gaivus vaisinis aromatas. Nėra stiprus, tačiau neblogai juntamas.
Drumstokas, bet spalva graži (viso butelio nepyliau, nes ant butelio dugno pakankamai daug drumzlių). Pyliau beveik stačiai, bet putos nėra.
Kartokas skonis ir tas kartumas truputį bukokas, nes alus pakankamai vandeningas, ko pasekoje trūksta balanso ir apynys čia jau ryškus. Šiaip pakankamai maloniai geriasi, gaivus toks.
Kaip ir minėjau, alus pasirodė vandeningas, todėl išsišoka kartumas.
Padidinus kūną būtų daug geresnis vasariškas pale ale'as. Nėra jis ir dabar blogas, išgėriau visą, bet darausi priekabus :)