Receptas / R5
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 8 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.60
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 4.800 | 90.6 | |
Amber | 50.0 | 0.400 | 7.5 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.100 | 1.9 | |
5.300 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 72 |
Pastabos
Vanduo: RO - 15 l
Chemija:
CaCO3 - 1 g
CaSO4 - 2 g
CaCl2 - 3.5 g
MgSO4 - 2 g
NaHCO3 - 1 g
Salinimas:
Fitazė - 40 - 20 min
Beta gliukonazė
Proteazė - 50 - 20 min
Beta amilazė - 62 - 60 min
Alfa amilazė - 71 - 30 min
Tekinimas - 78 - 10 min
Ištekinau - 26 ltr.
Virimas: 60 min
Airiška kerpena: 8 g - 10 min.
Tankis po pirminės 1017
Užgazavimas: 2.5 (140.0 g. cukraus - 21 l)
Chemija:
CaCO3 - 1 g
CaSO4 - 2 g
CaCl2 - 3.5 g
MgSO4 - 2 g
NaHCO3 - 1 g
Salinimas:
Fitazė - 40 - 20 min
Beta gliukonazė
Proteazė - 50 - 20 min
Beta amilazė - 62 - 60 min
Alfa amilazė - 71 - 30 min
Tekinimas - 78 - 10 min
Ištekinau - 26 ltr.
Virimas: 60 min
Airiška kerpena: 8 g - 10 min.
Tankis po pirminės 1017
Užgazavimas: 2.5 (140.0 g. cukraus - 21 l)
alius
2014 m. Liepos 6 d.