Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 20 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 8 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.016
ABV:
5.3 %
IBU:
34
EBC:
12
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 4.800
Amber 50.0 0.400
CaraAmber 60.0 0.100
      5.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Warrior 14.1 20 60
Mosaic 11.1 10 5
Mosaic 11.1 20 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 11.0 72

Pastabos

Vanduo: RO - 15 l

Chemija:
CaCO3 - 1 g
CaSO4 - 2 g
CaCl2 - 3.5 g
MgSO4 - 2 g
NaHCO3 - 1 g

Salinimas:
Fitazė - 40 - 20 min
Beta gliukonazė
Proteazė - 50 - 20 min
Beta amilazė - 62 - 60 min
Alfa amilazė - 71 - 30 min
Tekinimas - 78 - 10 min

Ištekinau - 26 ltr.

Virimas: 60 min

Airiška kerpena: 8 g - 10 min.

Tankis po pirminės 1017
Užgazavimas: 2.5 (140.0 g. cukraus - 21 l)

Komentarai

  • alius

    2014 m. Liepos 6 d.
    Pirmą partiją pilstysiu tik rytoj, bet jau dabar skonis patinka ;)
Prisijungę aludariai