Receptas / Penktas virimas (didinu kiekį)
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 25 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) | 15.0 | 3.400 | 69.4 | |
Miuncheno salyklas | 20.0 | 1.500 | 30.6 | |
4.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 9 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 10 | 10 | |
19 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew S-04 | 11.0 | 70 |
Pastabos
Traiškytas salyklas bus mirkomas ~70laipsnių vandeny 60min.