Receptas / Rudenėlis
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 2 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 5 d.
Parametrai
OG:
1.032
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
44
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
1.40
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 3.500 | 89.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.250 | 6.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.120 | 3.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.030 | 0.8 | |
3.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.4 | 25 | 60 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 25 | 45 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 25 | 1 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 86 |
Pastabos
Northern Brewer apyniai keliauja į pirmą misos lašą. FWH. Nors kiek skaičiau, tai labiau deda prieš baigiant tekinti.
Salinimas - 60 min. 67C. Virimas - 1 h.
Salinimas - 60 min. 67C. Virimas - 1 h.