Informacija

Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. birželio 23 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.013
ABV:
5.7 %
IBU:
60
EBC:
16
IBU/OG:
1.08
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Alutekso čekiškas) 3.0 7.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.200
CaraAmber 60.0 1.200
Avižiniai dribsniai 4.0 1.200
      10.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.7 15 60
Amarillo 8.0 10 16
Citra 13.8 10 16
Eldorado (U.S.) 14.0 20 16
Citra 13.8 10 12
Eldorado (U.S.) 14.0 20 12
Amarillo 8.0 10 12
Eldorado (U.S.) 14.0 20 8
Amarillo 8.0 10 8
Citra 13.8 10 8
Citra 13.8 10 4
Amarillo 8.0 10 4
Eldorado (U.S.) 14.0 20 4
Eldorado (U.S.) 14.0 20 1
Amarillo 8.0 10 1
Citra 13.8 10 1
Amarillo 8.0 50 0
Citra 13.8 50 0
Eldorado (U.S.) 14.0 100 0
      415  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 77
M44 US West Coast 12.0 77

Pastabos

25L vandens 55C->50C. Į vandenį 13g CaSO4 ir 6 ml 75% H3PO4. 20 min.
Kaitinti iki 66C. 90 min arba neigiamo jodo testo.
Kaitinti iki 80C. Tekinti ~32L (2x16) ~80C (į vandenį 8.7 ml 75% H3PO4)
Preboil ~46L ~12.7P.
Kerpena likus 15 min.
Prisijungę aludariai