Receptas / Sloveniskas kvietis
Informacija
Kiekis:
44 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 25 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.900 | 65.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 33.3 | |
BEST Rūkytas salyklas | 6.0 | 0.100 | 1.1 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Celeia | 5.0 | 60 | 50 | |
Celeia | 1.0 | 20 | 20 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Guobalynas 2014
2014 m. birželio 22 d.