Receptas / Sodybos alutis
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 22 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
72
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
1.11
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.000 | 85.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.500 | 7.1 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.300 | 4.3 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.200 | 2.9 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 4.5 | 30 | 60 | |
Perle (German) | 4.5 | 30 | 50 | |
Columbus | 13.0 | 30 | 40 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 20 | 15 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 20 | 15 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 (3 karta) | 150.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
67C-100min
Alus nevirtas,apyniu arbata 1ltr
Fermentacija:
21C-5dienos
Gal išeis kaip senelio 1985m ;-)
67C-100min
Alus nevirtas,apyniu arbata 1ltr
Fermentacija:
21C-5dienos
Gal išeis kaip senelio 1985m ;-)