Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
60 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 22 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.018
ABV:
6.1 %
IBU:
72
EBC:
11
IBU/OG:
1.11
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Cukrus 0.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.300
CaraAmber 60.0 0.200
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 4.5 30 60
Perle (German) 4.5 30 50
Columbus 13.0 30 40
Saaz (Czech) 2.3 20 15
Saaz (Czech) 2.3 20 15
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 (3 karta) 150.0 72

Pastabos

Salinimas:
67C-100min
Alus nevirtas,apyniu arbata 1ltr
Fermentacija:
21C-5dienos
Gal išeis kaip senelio 1985m ;-)
Prisijungę aludariai