Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 17 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.009
ABV:
5.5 %
IBU:
18
EBC:
10
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.750
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.270
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.200
Cukrus 0.0 0.120
CaraHell 25.0 0.100
      4.440

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Tradition (German) 6.0 20 70
Tradition (German) 6.0 10 20
Cascade (U.S.) 5.0 25 0
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56), II-os kartos 200g 12.0 83

Pastabos

Virimas 2014 07 03
Dribsniai salinami atskirai 30min. 50C, po to supilami į salinimo puodą.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=KTX7K51
Salinimas:
45 - 5min.
55 - 5min.
64-63 - 60min.
73C - 30min.
78C - 10min. ir tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Paskutinė porcija apyniu dedama atvesinant misa.
Burbuliavimas baigėsi - 2014 07 06
Perpylimas į kitą fermenterį nusodinimui - 2014 07 07
Pilstymas - 2014 07 09
Prisijungę aludariai