Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 6 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 30 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.006
ABV:
5.1 %
IBU:
17
EBC:
23
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Apyniuotas biterio salyklo ekstraktas 51.0 1.800
      1.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Pioneer (U.K.) 8.9 100 4
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 6.0 86

Pastabos

darytas sausas apyniavimas, gaminant iš beer kito, kuris gautas perkant įranga.

Komentarai

  • aristonas

    2012 m. Sausio 20 d.
    dekui uz sveikinimus,, si savaitgali vel virimas. Pradeda patikti procesas, o po to rezultatas :)
  • Žaldokas

    2012 m. Sausio 20 d.
    Būtų gal vistik gerai pataisyti, jog tai salyklo ekstraktas ne salyklas. Suprantu, kad čia visiems ir taip aišku, bet visgi man užpiltą akį rėžia :)
    Tuo pačiu, kaip ten su efektyvumu naudojant ekstraktus?
    P.S. Šis postas nieko neturėtų užgauti :)
  • aristonas

    2012 m. Sausio 30 d.
    Nieko neužgauna :), tiesiog neskaičiuojų jo, nes net ir nežinau, kaip reikia.
  • Rimantassp

    2013 m. Gruodžio 2 d.
    Iš 1,8 kg salyklo ekstrakto išvirta 20 L alaus ir net 5,1% stiprumo. Ar tai įmanoma?
  • svyturys

    2013 m. Gruodžio 2 d.
    Na, kad nelabai.
Prisijungę aludariai