Receptas / Erstikio ŠVIESUS ŽIRNIŲ ELIS
Informacija
Kiekis:
7 litrai
Efektyvumas:
67 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.500 | 75.0 | |
Žirnių salyklas (namie daigintas) | 5.0 | 0.500 | 25.0 | |
2.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.0 | 10 | 45 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 5 | 15 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Sausos kepimo mielės "Fermipan" | 6.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
20min-50ºC;
60min-68ºC.
20min-50ºC;
60min-68ºC.
null
2011 m. Rugsėjo 8 d.erstikis
2011 m. Rugsėjo 8 d.erstikis
2011 m. Rugsėjo 16 d.Dainius
2011 m. Rugsėjo 16 d.O žirnius kaip susmulkinai?
erstikis
2011 m. Rugsėjo 16 d.