Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 18 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. liepos 18 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.014
ABV:
5.4 %
IBU:
13
EBC:
7
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.224
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.224
Avižiniai dribsniai (Ryžiai) 4.0 0.327
      6.775

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Tradition (German) 4.0 40 60
      40  

Pastabos

+1.4 kg uogų
Prisijungę aludariai