Receptas / Kvietka
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 45.8 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.000 | 45.8 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.1 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.150 | 2.3 | |
6.550 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
stiklinė Švenčionėlių kara salyklo, dribsniai sąlinimui,sąlinau 65 1,5h, tekinau 78 20 min. kerpena unt galo 10gr., mandarinų žievės džiovintos pusė stiklinės.