Receptas / Patrauklusis
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. lapkričio 16 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Cekiskas | 3.0 | 3.500 | 38.9 | |
Miuncheno salyklas | 23.0 | 3.000 | 33.3 | |
Melanoidinas | 70.1 | 1.000 | 11.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 1.000 | 11.1 | |
Karamelinis (liet) | 220.2 | 0.500 | 5.6 | |
9.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 4.9 | 80 | 60 | |
Tradition (German) | 4.9 | 40 | 5 | |
Tradition (German) | 4.9 | 30 | 0 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |