Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 20 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.009
ABV:
6.0 %
IBU:
16
EBC:
19
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Kvietinis salyklas 4.0 2.500
BEST Munich Dark salyklas 25.0 2.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 8.0 10 60
Hallertau Mittelfruh 5.0 10 30
Tettnanger (German) 5.0 10 5
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 84

Pastabos

Salyklas i 68c vandeni, nusistovi 58c 30 min
Pakelti iki 68c ir dar 40 min
Pakelti iki 70 c 10 min
Prisijungę aludariai