Receptas / Trys šunys - Pirmas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. balandžio 20 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 50.0 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 2.500 | 50.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 8.0 | 10 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 10 | 30 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 5 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 84 |
Pastabos
Salyklas i 68c vandeni, nusistovi 58c 30 min
Pakelti iki 68c ir dar 40 min
Pakelti iki 70 c 10 min
Pakelti iki 68c ir dar 40 min
Pakelti iki 70 c 10 min