Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 4 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
56
EBC:
17
IBU/OG:
1.15
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.700
Aroma 150.1 0.350
      5.550

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Polaris 20.0 19 45
Polaris 20.0 19 15
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 76
M44 US West Coast 12.0 76

Pastabos

+22C – dvi dienos, +16- 4 dienos.

Komentarai

  • audryla

    2014 m. Rugpjūčio 4 d.
    Nieko nedėk... palik brandintis ilgiau...
    Bet jei labai nagai niežtėtų, Tavo atveju dėčiau hersbrucker
  • Zydrius

    2014 m. Rugpjūčio 6 d.
    taip ir padariau.
  • Zydrius

    2014 m. Rugpjūčio 7 d.
    nedėjau nieko. žiūrėsiu kuo taps poliaris po mėn.
  • audryla

    2014 m. Rugpjūčio 7 d.
    Mėnesio gali būt ir mažoka...
  • Zydrius

    2014 m. Spalio 13 d.
    seniai nėra. nesigavo jam palaukt. bet jei iki dabar būtų pastovėjęs, tai būtų labai neblogas, nes po mėnesio jau formavosi malonesnis apynio skonis. o sudėti dvi mieles, tai žinoma klaida. mūtnas toks buvo...
Prisijungę aludariai