Receptas / Vienos medus II
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 20 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 4.500 | 76.3 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.000 | 16.9 | |
Medus | 2.0 | 0.400 | 6.8 | |
5.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 13.9 | 20 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 7.7 | 20 | 5 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 11.0 | 80 |
Pastabos
Salinta ant aukštesnės ribos +72-68°C tikintis nefermentuojamo saldumo.
Mielės paturbintos 2Ltr + 200g, 6h. Labai neišbujojo, gavosi vientisa konsistencija.
Medaus kiekis bus parenkamas pagal situaciją po trijų dienų fermentacijos, siekiant įvairuoti į 5.0%
Prime 180g/240ml
Medus bus pasterizuojamas 30min@+70°C ir bus pilamas į fermentacijos indą pasibaigus trečiai fermentacijos parai.
Mielės paturbintos 2Ltr + 200g, 6h. Labai neišbujojo, gavosi vientisa konsistencija.
Medaus kiekis bus parenkamas pagal situaciją po trijų dienų fermentacijos, siekiant įvairuoti į 5.0%
Prime 180g/240ml
Medus bus pasterizuojamas 30min@+70°C ir bus pilamas į fermentacijos indą pasibaigus trečiai fermentacijos parai.