Receptas / Kvietinutis 02
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.000 | 44.0 | |
Pearl Pale Ale | 6.0 | 1.850 | 40.7 | |
CaraHell | 25.0 | 0.500 | 11.0 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.200 | 4.4 | |
4.550 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 30 | 60 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 75 |
Pastabos
Salinu 42C-10min
65C-90min
72C-15min
78C-out.
65C-90min
72C-15min
78C-out.
Vytenis
2014 m. Rugpjūčio 2 d.