Receptas / Žąsinas moliūgas
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 12 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.500 | 66.0 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.000 | 18.9 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 5.7 | |
Special B | 400.3 | 0.200 | 3.8 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.200 | 3.8 | |
CaraRed | 40.0 | 0.100 | 1.9 | |
5.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.0 | 15 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 10 | 30 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 10 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 75 |
Pastabos
3kg moliūgo supjaustyta stambiais gabalais ir 40 min. pakepta orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje