Receptas / #38 Fredos apynių
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 3 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
7.5 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.500 | 100.0 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos derlingieji | 3.0 | 22 | 60 | |
Fredos derlingieji | 3.0 | 19 | 35 | |
Fredos taurieji | 3.0 | 30 | 20 | |
Fredos derlingieji | 3.0 | 20 | 5 | |
91 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 90 |
Pastabos
Apyniai skinti prieš savaitę ir išdžiovinti.
Irish moss 5g -15 min
Irish moss 5g -15 min