Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugpjūčio 21 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.026
ABV:
4.4 %
IBU:
23
EBC:
54
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.0 5.100
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.600
Special B 400.3 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.150
      6.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.0 20 60
Northern Brewer (German) 8.0 20 10
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 57

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=FBXD2Z2
65C 70min
Prisijungę aludariai