Receptas / #39 Laukinukas
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 11 d.
Parametrai
OG:
1.072
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 7.000 | 78.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.800 | 20.0 | |
Special B | 400.3 | 0.180 | 2.0 | |
8.980 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Laukiniai | 2.0 | 120 | 60 | |
Laukiniai | 2.0 | 30 | 20 | |
Laukiniai | 2.0 | 30 | 15 | |
Laukiniai | 2.0 | 30 | 10 | |
Laukiniai | 2.0 | 25 | 5 | |
235 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Apyniai nuskinti prieš dvi savaites ir išdžiovinti.