Receptas / Gintarinis X-as 2014 08 16
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 10 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.000 | 46.3 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 1.000 | 23.1 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 23.1 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 4.6 | |
Cukrus | 0.0 | 0.120 | 2.8 | |
4.320 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 11.0 | 77 |
Pastabos
Virimas 2014 08 16
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XQYG9XX
Uzmaisymas 1:4, prie 60C.
Salinimas:
57C - 10min.
63 - 50min.
73C - 20min.
78C - 10min. ir tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Paskutinė porcija apyniu dedama atvesinant misa.
Burbuliavimas baigėsi - 2014 08 20
Perpylimas į kitą fermenterį nusodinimui - 2014 08 21
Pilstymas - 2014 08 24
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XQYG9XX
Uzmaisymas 1:4, prie 60C.
Salinimas:
57C - 10min.
63 - 50min.
73C - 20min.
78C - 10min. ir tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Paskutinė porcija apyniu dedama atvesinant misa.
Burbuliavimas baigėsi - 2014 08 20
Perpylimas į kitą fermenterį nusodinimui - 2014 08 21
Pilstymas - 2014 08 24