Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 10 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.011
ABV:
5.0 %
IBU:
25
EBC:
15
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.000
BEST Red X salyklas 30.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.200
Cukrus 0.0 0.120
      4.320

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 17.3 8 70
Bravo 17.3 3 40
Bravo 17.3 4 10
Bravo 17.3 17 0
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 11.0 77

Pastabos

Virimas 2014 08 16
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XQYG9XX
Uzmaisymas 1:4, prie 60C.
Salinimas:
57C - 10min.
63 - 50min.
73C - 20min.
78C - 10min. ir tekinimas
Airiška kerpena - 5 g. - 15 min.
Paskutinė porcija apyniu dedama atvesinant misa.
Burbuliavimas baigėsi - 2014 08 20
Perpylimas į kitą fermenterį nusodinimui - 2014 08 21
Pilstymas - 2014 08 24
Prisijungę aludariai