Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 10 d.

Parametrai

OG:
1.099
FG:
1.020
ABV:
10.4 %
IBU:
223
EBC:
31
IBU/OG:
2.26
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Sambariai 2011

    2011 m. spalio 9 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Indijos šviesusis elis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 8.500
CaraCrystal 120.1 1.000
      9.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 12.0 50 70
Columbus 17.0 100 70
slovėniški 6.9 50 35
Amarillo 10.0 50 25
Amarillo 10.0 50 0
      300  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 80

Pastabos

50g amarillo šaltam apyniavimui antrinės fermentacijos metu.

Komentarai

  • null

    2011 m. Vasario 14 d.
    kiek laiko brandinai tokį apynių "užtaisą"?
  • runce

    2011 m. Vasario 14 d.
    šį receptą dar tik virsiu, kai apynius gausiu, bet brandinimas tikrai minimum 2 mėn. bus.
Prisijungę aludariai