Receptas / "50" Kvietinis - Uošvio
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas pilsner | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
Vokiškas kvietinis | 3.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 6.0 | 8 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.6 | 11 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.0 | 8 | 30 | |
Willamette | 6.0 | 8 | 30 | |
Willamette | 6.0 | 8 | 10 | |
43 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 85 |