Informacija

Kiekis:
50 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. sausio 17 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.013
ABV:
4.1 %
IBU:
33
EBC:
42
IBU/OG:
0.74
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 4.0 5.700
Brown Malt 150.1 1.400
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Special B 400.3 0.720
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.700
      9.520

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 6.0 100 60
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 24.0 70

Komentarai

  • Vytenis

    2014 m. Rugsėjo 17 d.
    Nesuprantu. Laukiau zveriskos atenuacijos, sustojo ties 1024. Alus labai drumzlinas. Skonis-geras. Salinau ne per aukstai-prie 65C. Laukciau minciu kaip elgtis, galvoju jei supilstysiu, ar neuzsives netycia sujudintos mieles ir baigdamos darba nesusprogdins buteliu..Stovi jau 4 paras tikrai ties 1024. Fermentavosi be burbuliatoriaus, o vietoj jo skylute uzdengus alaus kamsteliu. Todel nezinau, kada sustojo tiksliai. Is anksto dekoju!
  • GiN

    2014 m. Rugsėjo 17 d.
    Sujudink, palauk parą, jei neužsives - pilstyk :)
Prisijungę aludariai