Receptas / Kalėdos 2011 - iš salyklų
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 13 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.000 | 73.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.7 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.250 | 3.7 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.250 | 3.7 | |
Special B | 300.2 | 0.250 | 3.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.030 | 0.4 | |
6.780 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.8 | 30 | 40 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.2 | 100 | 0 | |
130 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 11.0 | 68 |
Pastabos
Salinti 66-67 C temp.
Po virimo ataušusią misą gerai aeruoti. Mieles prieš sudedant į misą patartina rehidruoti.
Po virimo ataušusią misą gerai aeruoti. Mieles prieš sudedant į misą patartina rehidruoti.
Žaldokas
2011 m. Rugsėjo 13 d.SavasAlus.lt
2011 m. Rugsėjo 15 d.Pasidalinkite savo įspūdžiais, kai išbandysite!
runce
2011 m. Spalio 3 d.SavasAlus.lt
2011 m. Spalio 4 d.runce
2011 m. Spalio 4 d.