Receptas / Labanoro velnias
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 29 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 78.1 | |
Aviečių stiebai | 350.3 | 0.700 | 10.9 | |
BEST Kvietinis tamsus salyklas | 18.0 | 0.300 | 4.7 | |
Karamelinis miežių salyklas (lietuviškas, iš "Medėjos") | 220.2 | 0.300 | 4.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.100 | 1.6 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 60 | |
Tradition (German) | 6.0 | 9 | 60 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 25 | 40 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 25 | 30 | |
Džiovinti viržiai (šakelės su žiedais) | 0.0 | 20 | 25 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 25 | 20 | |
Džiovinti viržiai (šakelės su žiedais) | 0.0 | 30 | 15 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 25 | 10 | |
Džiovinti viržiai (šakelės su žiedais) | 0.0 | 30 | 5 | |
209 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |