Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 29 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.015
ABV:
5.2 %
IBU:
15
EBC:
67
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
Aviečių stiebai 350.3 0.700
BEST Kvietinis tamsus salyklas 18.0 0.300
Karamelinis miežių salyklas (lietuviškas, iš "Medėjos") 220.2 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.100
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 4.0 20 60
Tradition (German) 6.0 9 60
Apelsinų žievelės 0.0 25 40
Apelsinų žievelės 0.0 25 30
Džiovinti viržiai (šakelės su žiedais) 0.0 20 25
Apelsinų žievelės 0.0 25 20
Džiovinti viržiai (šakelės su žiedais) 0.0 30 15
Apelsinų žievelės 0.0 25 10
Džiovinti viržiai (šakelės su žiedais) 0.0 30 5
      209  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73
Prisijungę aludariai