Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
40 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugsėjo 13 d.

Parametrai

OG:
1.071
FG:
1.023
ABV:
6.3 %
IBU:
20
EBC:
44
IBU/OG:
0.29
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Sladovna Bruntál ekstraktas (šviesus) 15.0 3.400
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
CaraCrystal 120.1 0.250
CaraAmber 60.0 0.250
Special B 300.2 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.030
      5.180

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.8 30 30
Hallertau Mittelfruh 4.2 100 0
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 11.0 68

Pastabos

Po virimo ataušusią misą gerai aeruoti. Mieles prieš sudedant į misą patartina rehidruoti.

Komentarai

  • Gytis

    2011 m. Gruodžio 9 d.
    Ragautas 2011 gruodžio VAK'e. Bijau, kad transportuodamas alų į VAK'ą gerokai jį suplakiau. Nors labai stengiausi to nedaryti.
    Skoniai normalūs, bet truputį "išsibaladoję", kokie būna gerai papurčius butelį.

    Jeigu paguos, tai taip pat nukentėjo ir mano alus bei įtariu, kad PPJ stautui atsitiko tas pats.
  • Dainius

    2012 m. Sausio 11 d.
    Buvo galima užuost silpną malonų alkoholio kvapą, karsteri, bet poskonio nėra :)
Prisijungę aludariai