Receptas / runce pseudopils
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. rugsėjo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 12 d.
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.70
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 60.0 | |
Miuncheno salyklas | 13.0 | 1.000 | 20.0 | |
CaraPils | 5.0 | 1.000 | 20.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 10.0 | 30 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.0 | 10 | 20 | |
Fuggle (U.K.) (šaltam) | 5.0 | 30 | 0 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 72 |
Pastabos
Ca Mg SO4 Na Cl HCO3
9 5 12 7 7 39
2L/kg
50C-10min,> 6L tiršto mentalo dekokcija 65C-15min,> 75C-10min, > pavirti - 10min. grąžinti. + 4L verdančio vandens > 70C - 60min.
fermentacija +17C, 10d. šaltas apyniavimas likus 5d iki fermentacijos galo.
9 5 12 7 7 39
2L/kg
50C-10min,> 6L tiršto mentalo dekokcija 65C-15min,> 75C-10min, > pavirti - 10min. grąžinti. + 4L verdančio vandens > 70C - 60min.
fermentacija +17C, 10d. šaltas apyniavimas likus 5d iki fermentacijos galo.
Sambariai 2011
2011 m. spalio 9 d.