Receptas / Sky Gabrėlų #2
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 13 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.730 | 58.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.200 | 18.9 | |
Kukurūziniai dribsniai | 2.0 | 0.500 | 7.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.360 | 5.7 | |
Amber | 50.0 | 0.300 | 4.7 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.250 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.020 | 0.3 | |
6.360 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.6 | 10 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 20 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 30 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 15 | 15 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 25.0 | 68 |
Pastabos
Pagal Gyčio receptą Gabrėlų #2
50C -- 20 min
65C -- 60 min
70C -- 10 min
76C ---->
Fermentacija nuo 20C
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3N4GH5Y
50C -- 20 min
65C -- 60 min
70C -- 10 min
76C ---->
Fermentacija nuo 20C
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3N4GH5Y