Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 13 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.020
ABV:
5.6 %
IBU:
26
EBC:
16
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.730
Miuncheno salyklas 15.0 1.200
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.500
Cukrus 0.0 0.360
Amber 50.0 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.250
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.020
      6.360

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.6 10 60
Hallertau Mittelfruh 4.8 20 60
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 30 60
Hallertau Mittelfruh 4.8 15 15
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 25.0 68

Pastabos

Pagal Gyčio receptą Gabrėlų #2

50C -- 20 min
65C -- 60 min
70C -- 10 min
76C ---->
Fermentacija nuo 20C
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=3N4GH5Y
Prisijungę aludariai