Receptas / Klėties
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. rugpjūčio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. rugsėjo 18 d.
Parametrai
OG:
1.077
|
|
FG:
1.033
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 8.000 | 84.2 | |
Duonos plutos | 10.0 | 1.300 | 13.7 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.200 | 2.1 | |
9.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 13.0 | 10 | 60 | |
Magnum | 13.0 | 10 | 50 | |
Magnum | 13.0 | 10 | 40 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 20 | 30 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 20 | 20 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 20 | 10 | |
Saaz (Czech) | 2.3 | 20 | 5 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 250.0 | 57 |
Pastabos
Salinimas:
55C-10min
67C-90min
78C-10min
55C-10min
67C-90min
78C-10min
traskis
2014 m. Rugsėjo 28 d.